Ardei umpluti de post

de Steel79 in Mancaruri de post, 18 Dec 2011 | 6452 vizualizari

 

O reteta gustoasa de post

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei gasi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei capia
  • 200 gr ciuperci
  • 200 gr orez
  • 200 gr masline taiate
  • 100 gr sos tomat
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti de post:

Se pune la calit in ulei ceapa , apoi se adauga pe rand orezul , morcovul ras, ardeiul capia taiat patratele, maslinele taiate si la final se adauga sosul tomat. Dupa ce s-au rumenit , cu compozitia astfel obtinuta se umple ardeiul gras si se aseaza intr-un vas , dupa care se adauga apa pana cand ardeii sunt acoperiti. Se dau la cuptor aproximativ 30 min la foc mediu.

 

 

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Se servesc cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti de post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (61)

Steel79 1

19.12.2011, 22:48

cursuri, ore? sau e vorba de ora de trezire

Steel79 1

19.12.2011, 23:08

ah gata, concursul....e felicitari celor din top 50! sper sa ajung si eu acolo! decocamdata am cucerit un concurs pe un alt site
nu sunt chiar deacord cu aceste ore, poate cineva e in top si doreste sa intre dar nu are acces ( poate e la serviciu) , totusi merita sa primeasca acel cadou, dar organizatorul hotaraste ce si cum , e de apreciat ca totusi organizeaza asemenea evenimente!
eu am sa privesc, dar nu pot participa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu orez si ciuperci